single
[2,3194]
203452

Krznar po porazu: “Mentalno nismo bili pravi, v prvem polčasu smo se skrivali” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
16. 9. 2023, 23.04

Maribor na prvem večnem derbiju sezone ni uspel prekiniti negativnega niza rezultatov. V Stožicah so izgubili z 2:1. V drugem polčasu so zaostajali z 2:0, ko je Marin Laušić znižal zaostanek, a v zaključnih minutah niso uspeli najti izenačujočega zadetka. Kljub porazu ostajajo na četrtem mestu, a ekipe pred njimi se jim lahko z zmagami še bolj oddaljijo. Točkovno se je z njimi izenačil tudi Bravo.

Strateg vijoličnih Damir Krznar je bil po novem porazu vidno razočaran: “Po takšnem derbiju, takšni tekmi se ne moreš veseliti, ampak kar se je zgodilo, se je zgodilo.”

Nadaljeval je: “Žal mi je, da so srečanje odločile prekinitve. Oba gola smo prejeli iz prekinitev. Olimpija je imela svoje priložnosti, ampak imeli smo jih tudi mi. To sem dejal že pred tekmo. Oboji bomo imeli priložnosti, vprašanje je bilo, kdo jih bo izkoristil. Olimpija je izkoristila naše napake ob prekinitvah, mi smo po zadetku imeli dve ali tri lepe priložnosti. Enostavno si, kot kaže, nismo zaslužili izenačiti.”

Priznal je, da ekipa ni bila prava: “Mentalno nismo bili na pravem nivoju. To se je videlo v prvem polčasu. Imeli smo polno prostora, a nismo prevzemali odgovornosti, imeli borbenosti in hrabrosti. Mi smo se skrivali in tako ne moreš premagati Olimpije. Ko je bilo 2:0, smo postali bolj hrabri in začeli igrati bolje, a bilo je že prepozno.”

VIDEO: Krznar po porazu

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

 

Zadnje video vsebine

1

Cvijanović: Za Maribor bi tekma proti Muri morala biti “lažja” od tekme z Bravom (VIDEO)...Več

2

Cvijanović: Soudani je eden najboljših tujcev v ligi, za Maribor dela razliko! (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Iličić je boljši ob Soudaniju in Božiću, ker igra razbremenjeno (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več