single
[3194]
204210

Krznar po tretjem zaporednem porazu: Zaslužili smo klofuto publike (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
24. 9. 2023, 23.35

Nogometni klub Maribor je v 9. krogu državnega prvenstva doživel še tretji zaporedni poraz. Tokrat so jih na domačem Ljudskem vrtu z 0:1 premagali Koprčani. Strateg Vijoličastih Damir Krznar je po srečanju dejal, da so se, predvsem v drugem delu srečanja, njegovi varovanci borili na vse pretege, a da so zaslužili kritike s tribun, ki so jih bili deležni po zadnjem sodniškem žvižgu.

“Mislim, da smo v prvem polčasu igrali izjemno slabo, zaradi česar smo tudi izgubili možnost, da tekmo zaključimo kot zmagovalci. V drugem polčasu je bila reakcija igralcev dobra, imeli smo eno ali dve izjemno dobri priložnosti. Predvsem zadnjih 20 minut smo neprestano pritiskali na zadnjo linijo Kopra, a se nam to na koncu žal ni obrestovalo. Žal mi je za poraz, ker mislim, da si nismo zaslužili izgubiti. Ampak s slabim pristopom v prvem polčasu smo to tudi sami izvali,” je sprva dejal strateg štajerskega kluba.

“V drugem delu smo imeli tri ali štiri dobre priložnosti. Kar je najpomembneje je, da so igralci pokazali željo. Na koncu tekme je nekaj nogometašev popadalo na tla, ne zgolj zaradi razočaranja, da smo izgubili, ampak tudi zaradi tega, ker so dali vse od sebe,” je dejal v nadaljevanju.

Po zadnjem sodniškem žvižgu so bili 16-kratni državni prvaki deležni glasnih žvižgov s tribun. “Po koncu tekme sem svojim nogometašem dejal – dvignite glave. Občinstvo nam je obrnilo hrbet, ampak zasluženo. Zaslužili smo si to klofuto in pljunek v obraz. Vendar ta obraz je potrebno dvigniti. Ne smemo se vdati melanholiji, pretrpeti moramo kritike in kreniti naprej,” je to komentiral Krznar.

Že v četrtek Maribor čaka naslednja preizkušnja, ko bodo v Ljudskem vrtu gostili Radomlje. “Naslednja tekma nas čaka že čez štiri dni, kar pomeni, da imamo vsaj tri treninge, da se lahko pripravimo. Ne smemo se skrivati, moramo ostati samozavestni in, če bo to potrebno, iti tudi z glavo skozi zid,” je hrabro še zaključil 51-letni Hrvat.

VIDEO: Izjava Krznarja po porazu s Koprom

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Galič za Šport TV: Skeptičen sem do investitorjev v Mariboru, vemo, kaj je bilo z Olimpijo! (VIDEO)...Več

2

Dabanovič pred derbijem ŠTV: Bravo spominja na nemško disciplino, Olimpijo čaka zahteven mestni derbi! (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Popović je dal Kopru smisel, ima proste roke pri organizaciji! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

2

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več

3

BLOG: Ni incident, če se ponavlja: Kjuči do rešitve so (tudi) v rokah Maribora!...Več