single
[38]
204590

NAPOVED VIKENDA: Na delu hokejisti Olimpije, vroč bundesligaški obračun in gostovanje Maribora v Kidričevem (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
29. 9. 2023, 11.32

Ta vikend bo dogajanje na naši televiziji pestro. V petek zvečer bomo spremljali hokejiste Olimpije, ki bodo na domačem ledu pričakali enega glavnih konkurentov za končnico Vorarlberg. V soboto bosta na delu slovenska nogometaša Kevin Kampl in Benjamin Šeško, katera v klubskem dresu Leipziga čaka obračun prvenstveni obračun proti vodilnemu Bayernu iz Münchna. Nedeljski večer pa bo popestril derbi 11. kroga Prve Lige, v katerem Mariborčane čaka neugodno gostovanje v Kidričevem proti Aluminiju.

V petek ob 19.10 bomo na našem prvem programu spremljali hokejiste Olimpije, ki bodo proti Vorarlbergu lovili svojo prvo zmago na domačem ledu v letošnji sezoni. Do sedaj so bili Zmaji predvsem uspešni na gostovanjih, kjer so dobili vse tri dosedanje preizkušnje, medtem ko so pred svojimi navijači dvakrat klonili.

Najbolj vroče v nemškem nogometnem državnem prvenstvu bo ta konec tedna nedvomno na Red Bull Areni v Leipzigu, kjer bodo v soboto ob 18.25 domači Biki gostili vodilo ekipo lige münchenski Bayern. Moštvi sta se v letošnji sezoni enkrat že srečali, in sicer v obračunu nemškega superpokala, ki ga je s 3:0 prepričljivo dobila zasedba, ki v obliki Kevina Kampla in Benjamina Šeška, nosi tudi slovenski pridih.

Tudi nedeljsko popoldne bo nogometno obarvano, saj bomo na naši televiziji spremljali derbi 10. kroga Prve lige Telemach med Aluminijem in Mariborom, ki je po tem, ko je trikrat zaporedoma izgubil, v prejšnjem prvenstvenem kolu proti Radomljam le uspel priti do zmage.

VIDEO: Napoved vikend dogajanja na Šport TV

Foto: ATP images / Arthur THILL via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

Cvijanović: Za Maribor bi tekma proti Muri morala biti “lažja” od tekme z Bravom (VIDEO)...Več

2

Cvijanović: Soudani je eden najboljših tujcev v ligi, za Maribor dela razliko! (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Iličić je boljši ob Soudaniju in Božiću, ker igra razbremenjeno (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več