single
[1176]
227230

VIDEO: Spoznajte mehaničarko, ki pri tovarniškem moštvu Honde skrbi za motor Gajserjevega sotekmovalca

Avtor: Lamin Diallo
31. 5. 2024, 11.38

Konec tedna bo v svetovnem prvenstvu motokrosa na sporedu VN Nemčije, kjer bo Tim Gajser skušal utrditi svoje vodilno mesto v skupnem seštevku. Tovarniško moštvo Honde je v svoji dokumentarni seriji na YouTube predstavilo mlado dekle, ki Gajserjevemu moštvenemu kolegu pomaga pri popravilu motorja.

Najnovejša epizoda dokumentarne serije HRC “Behind the Dream” predstavlja Federico Sezzi, mehaničarko Rubena Fernandeza v svetovnem prvenstvu MXGP. 26-letnica iz Reggia Emilia je že naredila velik vtis v ekipi Tima Gajserja, kjer sledi svojim otroškim sanjam.

”Pri svojem delu se vedno postavim zase in se ne bojim nikogar. Izven delovnega mesta je zgodba malce drugačna, saj sem precej manj pogumna. Svoje znanje moram v službi pokazati svak dan. Dejstvo je, da sem drobno dekle, ki počne velike stvari. Zame je to nekaj povsem naravnega. Morda sem morala za razliko od svojih moških sodelavcev za to pretrpeti več, ” nam v uvodu zadnje epizode dokumentarne serije zaupa Federica Sezzi.

VN Nemčije bo na sporedu v nedeljo od 13. ure dalje na Šport TV 1!

Foto & Video: HondaRacing HRC via YouTube

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več