single
[1176]
227398

Gajser v Nemčiji lovi drugo zaporedno zmago v sezoni: Tukaj vsako leto uživam (VIDEO)

Avtor: Lamin Diallo
2. 6. 2024, 09.25

Tim Gajser je v soboto osvojil prvo mesto v kvalifikacijah na VN Nemčije, kjer ima med vsemi aktivnimi dirkači v razredu MXGP največ zmag. Na dirki v Teutschenthalu bo najboljši slovenski motokrosist lovil že svojo 4. zmago na tem dirkališču.

V skupni razvrstitvi ima Gajser pet točk naskoka pred Pradom, ki je kvalifikacije končal na drugem mestu. Španec je v soboto za Gajserjem zaostal za 9 sekund, tretji v skupnem seštevku Febvre pa je bil v kvalifikacijah tretji. Gajser bo v Nemčiji lovil svojo drugo zmago v letošnji sezoni motokrosa, to pa bo prva v nizu treh evropskih preizkušenj pred selitvijo v Indonezijo.

VIDEO: Tim Gajser o VN Nemčije

Vodilni motokrosist prestižnega razreda MXGP je imel v zadnjem obdobju tudi nekaj težav s poškodbo rame: ”Rama je v redu, čeprav je bilo po Portugalski prisotnih kar nekaj bolečin. Ni bilo veliko časa za regeneracijo, saj so si tekme sledile iz vikenda v vikend. Letošnji tempo je kar visok. Kljub temu se dobro počutim, za menoj je dobra zima in s celotno ekipo smo trdo delali. Vedno iščemo napredek, razvijamo motor in se skušamo osredotočiti na izboljšave.” 

VN Nemčije boste lahko na našem programu spremljali od 13. ure dalje.

Video: Šport TV
Foto: Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več