single
[3137]
230102

Bundesliga: Prvak iz Leverkusna v prvem krogu proti Borussii, Šeško začenja proti Bochumu

Avtor: Lamin Diallo
4. 7. 2024, 15.52

Vodstvo nemškega nogometnega ligaškega tekmovanja je danes objavilo razpored tekmovanja prve in druge nemške Bundeslige, ki ju boste lahko tudi v novi sezoni spremljali na programu Šport TV. 62. izvedba najmočenjšega nemškega klubskega tekmovanja se bo pričela v petek 23. avgusta z obračunom med Borussio Mönchengladbach in prvakom Bayer Leverkusnom.

Münchenski Bayern bo novo sezono začel na gostovanju pri Wolfsburgu. Benjamin Šeško, ki bo letos začel svojo drugo sezono v Nemčiji, bo z Biki tekmovanje začel v Leipzigu proti Bochumu. Mladi Slovenec je v lanski sezoni na 31 tekmah Bundeslige dosegel 14 zadetkov in 2 asistenci. Sezono je končal z zadetkom na zadnjih 7 zaporednih srečanjih, na katerih so Biki vpisali 4 zmage in 3 remije, poraza pa ne poznajo vse od februarja.

Tekmovanje 2. Bundeslige se bo pričelo že prvi konec tedna v avgustu s srečanjem med lanskoletnim prvoligašem Kölnom in Hamburgom.

Prvo in drugo Bundesligo boste lahko tudi v novi sezoni spremljali na programu Šport TV.

Foto: Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

Peklaj: “Za nami je pozitiven vikend, na Pokalu narodov lahko osvojimo visoko mesto” (VIDEO)...Več

2

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

3

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več