single
[3137,2]
231155

Prihod Guirassyja odprl vrata za odhod nemškega reprezentanta: Vse bolj resno zanimanje italijanskega velikana

Avtor: Urban Kolman
19. 7. 2024, 10.30

Borussia Dortmund je v četrtek uradno potrdila prihod drugega najboljšega strelca lanske sezone Serhouja Guirassyja. Prihod v Franciji rojenega napadalca Gvineje je odprl vrata za odhod enega izmed ostalih napadalcev. Vse bolj kaže, da bo to nemški reprezentant Niclas Füllkrug. Za enaintridesetletnika se vse bolj resno zanima italijanski velikan AC Milan.

Po poročanju italijanskih medijev sta Dortmund in Milan že imela prve pogovore za prestop nemškega napadalca. Prihod Guirassyja bo vse skupaj le še pospešil. Črno-rumeni imajo na svojem seznamu igralce štiri napadalce, poleg novinca in Füllkruga sta tu še Sebastien Haller in mladi Youssoufa Moukoko, zato bo vsaj eden poleti zagotovo zapustil klub.

Nekdanji napadalec Werderja naj bi bil naklonjen odhodu v Italijo. Dortmund je za nemškega reprezentanta pripravljen sprejeti 15 milijonov evrov.

Izkušeni napadalec ima za sabo dve izmed najuspešnejših sezon v karieri. Ob napredovanju v Bundesligo je za Werder dosegel 16 zadetkov in postal najboljši strelec nemškega prvenstva. Posledično je Dortmund zanj odštel 15 milijonov evrov in Füllkrug je v lanski sezoni v prvenstvu dosegel 12 zadetkov. Istočasno se je uveljavil v nemški izbrani vrsti, s katero je nastopal na evropskem prvenstvu.

Foto: Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

Bratski dvojec v Mariboru: ”Med igranjem na položajih zadnjih vezistov se v napadu izmenjujeva” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Alley-oop in trojka ob zvoku sirene za finiš napetega obračuna Lige OTP banka...Več

3

VIDEO: Kopitarjevi Kralji ponovno brez zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več