single
[3]
231386

Zmaji v svoje vrste zvabili krilnega centra z NBA pedigrejem

Avtor: Aljaž Pirnat
21. 7. 2024, 15.10

Košarkarje Cedevite Olimpije je okrepil 29-letni in 203 centimetre visoki krilni center Devin Robinson, ki je v minuli sezoni nosil dres španske Manrese, ima pa tudi že izkušnje z igranjem v Ligi NBA (Washington Wizards), evropskem pokalu in ligi prvakov, so danes sporočili iz kluba.

Robinson je ljubljanskim klubom podpisal enoletno pogodbo, tukaj pa bo še naprej sodeloval z Martinasom Gebensom, ki je v Ljubljano prišel iz istega španskega kluba.

“Robinson je skupaj z Martinasom Gebnom igral v Manresi, kar je določena prednost, saj se igralca med seboj poznata, zato bo uigravanje centrske linije veliko lažje. Gre za nadarjenega igralca, z njegovo igro, Prepeličevo energijo in ostalimi igralci, ki nam lahko pomagajo, pa je položaj krilnega centra kvalitetno pokrit,” je ob naznanitvi podpisa pogodbe z Robinsonom povedal glavni trener članske ekipe, Zvezdan Mitrović.

“Navijači lahko pričakujejo delovnega in strastnega igralca, ki bo naredil vse, da ekipa zabeležili zmago. Klub tekmuje na visoki ravni, gre za profesionalno organizacijo, ki igra z značajem in srcem. Želel sem si postati del tega,” pa je ob podpisu pogodbe s Cedevito Olimpijo povedal Devin Robinson.

Vir: STA
Foto: AP Photo/Mary Altaffer via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

Bratski dvojec v Mariboru: ”Med igranjem na položajih zadnjih vezistov se v napadu izmenjujeva” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Alley-oop in trojka ob zvoku sirene za finiš napetega obračuna Lige OTP banka...Več

3

VIDEO: Kopitarjevi Kralji ponovno brez zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več