single
[2]
231603

Šiškarji v Mostar po presenečenje: “Imamo izdelan jasen načrt”

Avtor: Blaž Magdič
24. 7. 2024, 14.59

Zgodaj zjutraj dan pred tekmo 2. kroga kvalifikacij konferenčne lige se je ekipa NK Bravo odpravila na pot v Bosno in Hercegovino. Nagrada za zmago proti valižanskemu FC Nomads je obračun z Zrinjskim iz Mostarja, ki si ga boste lahko v četrtek ob 20.55 ogledali na naši televiziji.

Po porazu na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij konferenčne lige so Šiškarji odgovorili z izjemno predstavo na povratnem obračunu na severu Evrope in si priborila novi evropski tekmi. Nov list klubske zgodovine se bo pisal v Mostarju in v Ljubljani.

“Pred nami je pravi evropski izziv. Zrinjski je že vrsto let vajen tovrstnih kvalifikacijskih tekem, lani pa so igrali celo v skupinskem delu konferenčne lige. Gre za izredno izkušeno ekipo – tako po letih, kot tudi po številu odigranih mednarodnih tekem. V Mostar se odpravljamo s spoštovanjem do nasprotnika, a hkrati z jasnim načrtom za samo tekmo,” je pred potjo v BiH povedal trener Aleš Arnol.

Domača tekma proti Nomads, let v Wales, povratna tekma z Valižani, povratek domov in gostovanje v Celju. Vse to v 10-ih dneh. Natrpan urnik članske zasedbe je ob začetku sezone noviteta, a forma je prava: “Obremenitve zadnjih dni so visoke. Tekma v Mostarju bo že tretja zapovrstjo v gosteh, a s prikazanim na zadnjih dveh tekmah smo zadovoljni. Nažalost v Celju nismo bili nagrajeni za zelo solidno predstavo, saj so številne odlične priložnosti ostale neizkoriščene. Nam pa sama predstava lahko vliva določeno mero optimizma. Trenutno ima nekaj igralcev manjše težave z lažjimi poškodbami, tako da bo šele na zadnjem treningu jasno, v kakšni postavi bomo odigrali tekmo,” še dodaja glavni trener Ljubljančanov.

Kvalifikacije za Konferenčno ligo, Zrinjski Mostar – Bravo, četrtek ob 20.55 na Šport TV 1.

 

Foto: Sportida.com
Vir: NK Bravo

Zadnje video vsebine

1

Bratski dvojec v Mariboru: ”Med igranjem na položajih zadnjih vezistov se v napadu izmenjujeva” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Alley-oop in trojka ob zvoku sirene za finiš napetega obračuna Lige OTP banka...Več

3

VIDEO: Kopitarjevi Kralji ponovno brez zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več