single
[2,3194]
234203

Sanchez: “Zaslužili bi si zmago, imeli smo lepše priložnosti” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
25. 8. 2024, 20.51

Olimpija je v šestem krogu Prve lige Telemach gostovala v Mariboru. Zmaji so imeli lepo priložnost, da povedejo preko enajstmetrovke, a Raulu Floruczu ni uspelo premagati Ažbeta Juga. Nato so prvi udarec zadali vijoličasti. Ljubljančanom je uspelo tekmo izenačiti še pred koncem prvega polčasa. V drugem so imeli izjemno priložnost za zmago, a tudi tokrat je na pravem mestu bil Jug. Zmaji so se morali zadovoljiti s točko.

Strateg Olimpije Victor Sanchez ni bil zadovoljen z remijem: “Jasno je, raje bi imeli tri točke. Vsako tekmo igramo, zato da bi zmagali. Na vseh tekmah, ki smo jih remizirali, smo bili blizu zmage. To je naša želja. Trudimo se ne glede na dogajanje med tekmo. Imeli smo težave z navijači in nato dolgo izvajanje enajstmetrovke. Zelo sem zadovoljen z našim značajem in osebnostjo.”

Nadaljeval je: “Zahvalil bi se igralcem, saj mi na vsaki tekmi kažejo, da si želijo zmage. V tem smo skupaj. Mislim, da smo si na tekmi zaslužili zmagati. Bila je težka, ampak takšne tekme so vedno težke in imeli smo lepe priložnosti, da bi zmagali.”

O mentaliteti ekipe je dejal: “Nogomet je lahko zelo kompleksen šport in hkrati je lahko zelo enostaven. Na tekmi se lahko zgodi veliko stvari. V devetdesetih minutah si lahko odličen ali slab. Moraš biti pripravljen, da prideš preko vsega, kar se lahko zgodi.” 

VIDEO: Sanchez po remiju

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Galič za Šport TV: Skeptičen sem do investitorjev v Mariboru, vemo, kaj je bilo z Olimpijo! (VIDEO)...Več

2

Dabanovič pred derbijem ŠTV: Bravo spominja na nemško disciplino, Olimpijo čaka zahteven mestni derbi! (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Popović je dal Kopru smisel, ima proste roke pri organizaciji! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

2

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več

3

BLOG: Ni incident, če se ponavlja: Kjuči do rešitve so (tudi) v rokah Maribora!...Več