single
[2]
234926

Kek namesto Karničnika za dvoboja proti Avstriji in Kazahstanu vpoklical Bajrića

Avtor: Klemen Verlič
2. 9. 2024, 19.56

Selektor slovenskih nogometašev Matjaž Kek je v izbrano vrsto pred uvodnima tekmama lige narodov zaradi poškodbe Žana Karničnika dodatno vpoklical Kenana Bajrića, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije. Na današnjem prvem treningu na Brdu pri Kranju pa je po nedeljskem predčasnem odhodu z zelenice brez omejitev treniral Vanja Drkušić.

Obrambni igralec Slovana iz Bratislave Bajrić, ki je doslej štirikrat nastopil za izbrano vrsto, se bo reprezentanci pridružil zaradi poškodbe enega junakov Slovenije na evropskem prvenstvu v Nemčiji Karničnika, ki ga pestijo manjše težave s kolenom. Član Celja bo sicer po informacijah NZS ostal v reprezentanci.

Medtem se je treningu reprezentance brez omejitev pridružil eden izmed stebrov obrambe na Euru Drkušić. Ta je bil v nedeljo udeležen v neljub dogodek, ko je ob njega na igrišču med debijem za Crveno zvezdo na tekmi srbskega državnega prvenstva priletela močna petarda. Po incidentu mu je postalo slabo, zaradi česar so ga ob polčasu zamenjali, so potrdili pri beograjskem klubu.

Dan po dogodku pa se slovenski reprezentant počuti bolje, tako da se je danes pridružil ostalim reprezentantom na treningu, so povedali pri NZS.

Na današnjem treningu medtem ni bilo kapetana Jana Oblaka, ki je zadnjo tekmo španske lige po informacijah iz njegovega kluba Atletico Madrida proti Bilbau izpustil zaradi prebavnih težav.

Slovenija se bo v Stožicah v petek ob 20.45 v ligi narodov pomerila z Avstrijo. V ponedeljek jo nato v ligi B čaka še domači dvoboj s Kazahstanom.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več