single
[3194]
235636

Zabil dva gola, si huje poškodoval koleno, a po več kot pol leta znova trenira: ”Želim se vrniti močnejši in z Olimpijo osvojiti naslov!”

Avtor: Lamin Diallo
11. 9. 2024, 16.56

Iz tabora Olimpije so sporočili, da se je treningom moštva pol več kot pol leta znova pridružil Antonio Marin, ki si je na začetku spomladanskega dela lanske sezone težje poškodval koleno. Njegov tekmovalni povratek naj bi bil blizu, poleg naslova pa je njegov cilj tudi evropska pomlad.

Antionio Marin se je k Olimpiji preselil na začetku leta v času zimskega prestopnega roka. Po prekinitvi pogodbe z zagrebškim Dinamom se je 23-letni krilni napadelc preselil k Zmajem, s katerimi je sodelovanjem sklenil do leta 2026. Februarja se je na svoji drugi prventveni tekmi proi Radomljam dvakrat vpisal med strelce, nato pa se je na naslednjem treningu nesrečno poškodoval. Zaradi operacija desne sprednje križne vezi je izpustil preostanek sezone.

Kot so zapisali na spletni strani Olimpije, bivši napadalec Dinama znova trenira z ekipo in se postopoma vrača v optimalno formo. ”Nisem mogel verjeti, da se mi je to pripetilo na treningu, ampak to je del športa. Sledila je uspešna operacija, takoj sem pričel z rehabilitacijo, ki vse od tedaj poteka uspešno, ” je v pogovoru za klubsko spletno stran dejal Marin. ”Če vprašate mene, bi že jutri lahko treniral na polno in igral, toda potrebno je imeti potrpljenje. Napoved je, da bi lahko v oktobru prišel ponovno zraven in začel konkurirati za nastop, ” je časovnico svojega povratka na zelenice Prve lige Telemach komentiral bivši mladi hrvaški reprezentant. Za izbrano vrsto do 21 let je zbral 15 nastopov in se enkrat vpisal med strelce.

”Odkar sem manjkal sem si pogledal vsako tekmo Olimpije. Bil sem v stikih s soigralci in ostalimi ljudmi iz kluba. Želim se vrniti močnejši in skupaj s preostankom ekipe Olimpijo vrniti na vrh. Evropsko jesen imamo, sedaj je naš cilj evropska pomlad, ” je še dodal Marin, ki bo med evropsko jesenjo še kako prišel prav trenerju Victorju Sanchezu.

Prva liga Telemach, Maribor – Koper, v nedeljo ob 20:15 na Šport TV 1!

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Galič za Šport TV: Skeptičen sem do investitorjev v Mariboru, vemo, kaj je bilo z Olimpijo! (VIDEO)...Več

2

Dabanovič pred derbijem ŠTV: Bravo spominja na nemško disciplino, Olimpijo čaka zahteven mestni derbi! (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Popović je dal Kopru smisel, ima proste roke pri organizaciji! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

2

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več

3

BLOG: Ni incident, če se ponavlja: Kjuči do rešitve so (tudi) v rokah Maribora!...Več