single
[3194]
236034

Dabanovič pred derbijem ŠTV: Bravo spominja na nemško disciplino, Olimpijo čaka zahteven mestni derbi! (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
17. 9. 2024, 10.29

V soboto bomo na naši televiziji pospremili dvoboj ekip, ki domujeta v slovenski prestolnici. Na derbiju 9. kroga Prve lige Telemach se bosta v ljubljanskih Stožicah udarila Olimpija in Bravo, ki v začetku sezone krojita sam vrh prvenstvene razpredelnice.

Olimpija na začetku letošnje sezone kaže izvrstne, dorečene predstave, ki imajo glavo in rep ter po katerih zmaji po uvodnih osmih krogih zasluženo zasedajo vrh ligaške lestvice. Zeleno-belim je že drugo sezono zapored uspel tudi preboj v evropsko konferenčno ligo, zato številni Olimpijo smatrajo za trenutno najmočnejši klub v slovenskem nogometnem prostoru. A zmaje v naslednjem prvenstvenem kolu čaka vse prej kot lahko delo, saj v Stožice prihaja njihov mestni tekmec Bravo, ki je sezono prav tako začel sijajno. Šiškarji so v uvodnih osmih krogih klonili le enkrat in skupaj z Mariborom zasedajo drugo mesto v ligi. Obenem ne gre prezreti dejstva, da je v lanski izvedbi prvenstva Bravo proti Olimpiji ostal neporažen.

“Mislim, da bomo spremljali domišljijo in igrivost Olimpije proti nekakšni nemški miselnosti Brava. Nedvomno bomo spremljali izjemno trdno tekmo. Za Bravo bo to zares pravi izziv, obenem pa bo tudi Olimpija morala dokazati in pokazati svojo pravo vrednost,” je pred sobotnim ljubljanskim derbijem svoja pričakovanja strnil nekdanji slovenski reprezentant Mladen Dabanovič.

Obračun ekip iz prestolnice nas čaka v soboto zvečer ob 20.15 uri. Dvoboj bomo pospremili na našem prvem programu, že 45 minut pred začetkom pa za gledalce pripravljamo tudi zanimiv studijski program.

VIDEO: Pogovor v ŠTV studio o prihajajočem obračunu 9. kroga PLT med Olimpijo in Bravom

Video: ŠTV
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Galič za Šport TV: Skeptičen sem do investitorjev v Mariboru, vemo, kaj je bilo z Olimpijo! (VIDEO)...Več

2

Dabanovič pred derbijem ŠTV: Bravo spominja na nemško disciplino, Olimpijo čaka zahteven mestni derbi! (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Popović je dal Kopru smisel, ima proste roke pri organizaciji! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

2

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več

3

BLOG: Ni incident, če se ponavlja: Kjuči do rešitve so (tudi) v rokah Maribora!...Več