single
[2]
237027

Argentina za dve tekmi ostala brez prvega vratarja

Avtor: Urban Kolman
28. 9. 2024, 14.42

Argentinski nogometni vratar Emiliano Martinez oktobra ne bo mogel pomagati svoji ekipi na kvalifikacijskih tekmah za svetovno prvenstvo proti Venezueli in Boliviji. Mednarodna nogometna zveza (Fifa) ga je kaznovala z dvema tekmama prepovedi, kar je posledica ponavljajočega se nogometaševega nešportnega vedenja po tekmah.

Dvaintridesetletni vratar Aston Ville je z žaljivim vedenjem prvič opozoril po finalu svetovnega prvenstva v Katarju, ko je pred kamero med nogama držal pokal za osvojen naslov svetovnega prvaka in z njim opletal. Dejanje je ponovil po zmagi v finalu južnoameriškega pokala, po porazu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti Kolumbiji pa se je znesel nad televizijsko kamero, poroča AFP.

Argentina je po osmih tekmah južnoameriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo z 18 točkami na vrhu lestvice, Kolumbija za njo zaostaja dve točki.

Vir: STA
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več