single
[4]
237029

Zmaji v vroči Hali Tivoli iščejo še četrto zaporedno zmago

Avtor: Urban Kolman
28. 9. 2024, 15.36

Olimpija je še na tretjem obračunu lige ICE prišla do tretje zmage in tako novo sezono odprla na najlepši možen način. Zmaji so doma na uvodni tekmi sezone premagali Beljak. Med tednom je sledila zmaga po podaljšku v Celovcu. Tretja ekipa, ki je priznala premoč, je v petek postal italijanski Asiago. Ljubljančane že v nedeljo čaka nov domači obračun, ko v Halo Tivoli prihaja Pustertal.

Nasprotniki zmajev so sezono odprli z dvema porazoma. Sprva so pred domačimi navijači s 5:2 izgubili proti Fehervarju. Z istim rezultatom jih je nato na gostovanju premagal tudi Bolzano. Do prve zmage so prišli v petek, ko so doma na tirolskem derbiju s 4:1 premagali Innsbruck.

Moštvi sta se v zadnjih treh sezonah v rednem delu prvenstva spopadli na dvanajstih tekmah. Obe ekipi imata po šest zmag. V lanski sezoni je v rednem delu Olimpija dobila tri obračune, Pustertal le enega. Zasedbi sta se nato srečali v kvalifikacijah za končnico, ko je italijanska ekipa dobila dva od treh obračunov in končala sezono zmajev v ligi ICE.

Olimpija – Pustertal v nedeljo ob 17.45 na Šport TV 2

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več