single
[2,3194]
237259

Vugdalić: “Poslastica v Stožicah, organiziran Koper nad evropsko Olimpijo” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
1. 10. 2024, 08.19

Olimpija po desetih odigranih tekmah v Prvi ligi Telemach zaseda prvo mesto in v vseh tekmovanjih še naprej ostaja neporažena. Pred zmaji je teden, ko bo njihov status neporaženosti resno ogrožen. V četrtek odpirajo sezono Konferenčne lige na gostovanju pri Heidenheimu. V nedeljo bodo Ljubljančani v Stožicah gostili Koper. Oba obračuna boste lahko spremljali na Šport TV.

Poleg tekme med Olimpijo in Koprom bo zanimivo tudi dogajanje na drugem štajerskem derbiju sezone. Muamer Vugdalić je o prihajajočem krogu dejal: “Dva derbija. Maribor – Celje in Olimpija – Koper. Celje in Olimpija po evropskih preizkušnjah. Maribor in Koper, ki bosta odpočita. Čakajo nas zelo zanimive tekme.”

Nov spodrsljaj si je v desetem krogu proti Bravu privoščilo Celje, ki si tako proti Mariboru ne sem privoščiti poraza: “Ni dobro, da že na začetku sezone zaostajaš za tekmeci. Celje in Maribor igrata odprto, želita igrati in imeti posest. Večji imperativ je na Celju. Z morebitnim porazom bi že kar konkretno zaostajal in potem bi jih čakala zelo dolga pot do potencialne ubranitve naslova.”

Na tekmi med zmaji in kanarčki bomo videli srečanje med najboljšima obrambama. Ključna bi lahko bila pripravljenost Ljubljančanov: “To bo zelo trda tekma. Koper ne prejema veliko zadetkov. So organizirana ekipa. Ampak tudi ne dosega jih veliko. Ko dosežejo gol, po navadi tudi zmagajo. Za Olimpijo bo to zelo težka tekma. Sploh zaradi četrtkovega obračuna.”

VIDEO: Vugdalić o štajerskem derbiju in Olimpija – Koper

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Tivoli ostaja trdnjava, poker zmag Olimpije za najboljši začetek sezone do zdaj...Več

2

Tim Gajser po koncu sezone za ŠTV: “Kljub zaključku moram biti s sezono zadovoljen” (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Neverjetni Šeško v petih minutah do dveh zadetkov...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več