single
[2,3194]
237588

Dalibor Radujko: Vedno za Koper, a tudi za Olimpijo (VIDEO)

Avtor: Luka Cotič
5. 10. 2024, 09.48

Olimpija in Koper bosta jutri zvečer uprizorila zadnjo tekmo v 11. krogu Prve lige Telemach. Na Šport TV jo bomo pospremili s studijskim programom z začetkom ob 19:30 na našem prvem programu.

Olimpija v vedno vroč derbi s Koprom vstopa po prvem porazu v tekočem tekmovalnem obdobju. V četrtek je v prvem krogu ligaškega dela Konferenčne lige izgubila na gostovanju pri nemškem prvoligašu Heidenheimu z 1:2. Predhodno je nanizala 17 uradnih tekem brez poraza v Evropi, Prvi ligi in Pokalu Pivovarne Union. Dobila je tudi prvi ligaški derbi s Koprom na Bonifiki z 1:0.

Mož odločitve ob koncu julija je bil Ivan Durdov, Koper pa je proti Olimpiji utrpel prvega od skupno treh porazov v aktualni sezoni. Zraven je nanizal sedem zmag, do katerih je v šestih primerih prišel brez prejetega zadetka. Dvakrat je brez prejetega gola odigral tudi neodločeno. V prejšnjem mesecu je na petih uradnih tekmah dvakrat zmagal, dvakrat remiziral in enkrat izgubil.

Pred drugim srečanjem Zmajev in Kanarčkov v tekmovalni sezoni z letnico 2024/2025 smo v Dekanih obiskali nekdanjega vezista Kopra in Olimpije Daliborja Radujka, ki je leta 2010 po osvojenem naslovu slovenskega prvaka s Koprom prestopil v Olimpijo.

Če ne bi bilo poškodb in kartonov, bi sedanji trener mladincev NK Jadran Dekani verjetno zbral še veliko več kot 11 nastopov na medsebojnih tekmah Olimpije in Kopra. Za zelene proti rumenim je odigral šest tekem, za rumene proti zelenim pet tekem.

Olimpija in Koper se bosta v nedeljo ob 20:15 pomerila v ljubljanskih Stožicah, 45 minut prej se bo na Šport TV 1 začel naš studio. Bodite v naši družbi.

Foto: Sportida.com
Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Peklaj: “Za nami je pozitiven vikend, na Pokalu narodov lahko osvojimo visoko mesto” (VIDEO)...Več

2

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

3

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več