single
[3137]
238527

Bavarci v želji po maščevanju: ”Zadnji poraz še vedno bode, vroče bo!”

Avtor: Lamin Diallo
17. 10. 2024, 15.20

Vodilno moštvo nemške Bundeslige se bo v soboto pomerilo s Stuttgartom, ki je Bavarce v finišu lanske prvenstva prehitel v borbi za drugo mesto na lestvici. Srečanje si boste lahko v soboto ogledali na našem prvem porgramu.

Bayern se bo s Stuttgratom pomeril prvič po bolečem porazu v 32. krogu lanske sezone, ki je resno ogrozil možnosti Bavarcev, da prvenstvo končajo vsaj na drugem mestu. Varovanci Sebastiana Hoeneßa so Bayern doma po zaslugi zadetkov Stergiousa, Jeonga in Silasa ugnali s 3:1. Edini zadetek za goste je še v prvem polčasu za izenačenje dosegel Harry Kane.

”Poraz v maju nas še vedno bode. Stuttgart trenutno pluje na valovih dobre forme. Njihovi igralci so polni samozavesti, zato bo to težka tekma, ” je v luči sobotnega obračuna dejal Thomas Müller. ”To bo dvoboj dveh ekip, ki imata radi žogo v svoji posesti in sta v njej dobri. Gledalci bodo priča atraktivnemu srečanju, sam bi stavil na nas. Vroče bo!”

”Na določenih področjih moramo biti bolj pozorni. Ne skrbi me, poznamo svojo pot in dobro smo jo začeli. Če nadaljujemo na ta način, nas čaka uspešna sezona, ” je še pristavil Bayernov Konrad Laimer.

Srečanje med Bayernom in Stuttgartom si boste lahko s voboto ogledali na Šport TV s pričetkom ob 18:25. Vabljeni v našo družbo!

Foto: Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

Bratski dvojec v Mariboru: ”Med igranjem na položajih zadnjih vezistov se v napadu izmenjujeva” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Alley-oop in trojka ob zvoku sirene za finiš napetega obračuna Lige OTP banka...Več

3

VIDEO: Kopitarjevi Kralji ponovno brez zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več