single
[3]
238870

Krka v Ljubljani za podaljšanje zmagovalnega niza: ”Smo favoriti, moramo iti na zmago”

Avtor: Lamin Diallo
22. 10. 2024, 09.14

Na našem prvem programu se bo odvil košarkarski obračun Lige OTP banka med Ilirijo in Krko. Po zmagi v ABA ligi je gostujoči trener Dejan Jakara je pred današnjim srečanjem dobro analiziral svojega današnjega nasprotnika ob tem pa dodal, da njegovo moštvo pestijo tudi poškodbe.

Obe moštvi imata pred današnjim srečanjem enak izkupiček. Krka je v prvem krogu izgubila v proti Podčetrtku, nato pa na treh zaporednih tekmah ugnala Triglav, Tajfun in Helios. Ilirija je na drugi strani v prvem krogu premagala Rogaško in nato bila boljša še od Šenčurja. Varovanci Stipeta Modrića so v tretjem krogu tako kot Krka izgubili proti Podčetrtku v zadnjem krogu pa so ugnali Triglav. Novomeščani so v nedeljo vpisali drugo zmago v ABA ligi proti Derbyju iz Podgorice (97:91).

”Ilirija je ekipa, ki rada teče. Res jih krasi napadalna tranzicija, kjer res vsi igralci po skoku ali odvzeti žogi lahko gredo preko celega terena in zaključijo. S tem si odprejo tudi veliko metov z razdalje iz tranzicije in če jih zadenejo, ima vsak nasprotnik ogromno težav. So tudi izredno dobro vodeni, ” je poudaril Dejan Jakara.

”Kot mi tudi oni niso imeli veliko časa za pripravo na tekmo, ampak tu nimamo kaj. Mi smo favoriti, moramo iti na zmago. Imamo nekaj težav s poškodbami, ampak upam, da bodo vsi pripravljeni na to zelo pomembno tekmo v okviru državnega prvenstva, ” je še dodal glavni trener Krke.

Srečanje med Ilirijo in Krko si boste lahko na našem prvem programu ogledali ob 16:55. Vabljeni v našo družbo!

Zadnje video vsebine

1

Cvijanović: Za Maribor bi tekma proti Muri morala biti “lažja” od tekme z Bravom (VIDEO)...Več

2

Cvijanović: Soudani je eden najboljših tujcev v ligi, za Maribor dela razliko! (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Iličić je boljši ob Soudaniju in Božiću, ker igra razbremenjeno (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več